Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klicka här för att lägga till titel

Klicka på den här texten för att börja redigera. Det här bild- och textblocket är perfekt när du vill beskriva din verksamhet, produkter eller tjänster. Dubbelklicka på bilden till höger för att byta den. Du kan också bygga på med fler block om du vill ha bilder på varorna.MICROBLADING 

 

Microblading, även kallat 3D bryn eller microbladsteknik, är den senaste metoden för   kosmetistatuering. 

Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch upp en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras. 

Jag anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och felfritt resultat. Till en början ser ögonbrynen mörkare ut eftersom de bleks markant under den två veckor långa läkningsprocessen.


* Före besöket:

Undvik omega 3 och värktabletter (förutom alvedon och panodil) veckan innan behandling.

Man måste ha fyllt 18 år för att göra 3D bryn. Jag behandlar framförallt friska personer. Om du har någon sjukdom, stäm av med mig före tidbokning. Microblading är inte lämplig om du är gravid eller ammar

Pigmentfärgen: ibland kan pigmentfärgen läka till gråa nyanser, det beror på din kropp, ditt pigment i huden, mediciner, vitaminer, sjukdomar och etc.


** Så här går det till:

Konsultation där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar

Preliminär skiss för att få en bild av hur resultatet kommer att bli. Det är viktigt att du är helt nöjd med skissen.

Reflektionstest (anpassning av pigmentfärg till din hud- och hårfärg)

Själva microbladningen är nästan helt smärtfri och medför nästan ingen svullnad. En lättare rodnad på huden kan uppstå men försvinner vanligtvis inom 30 minuter.

Hela processen tar cirka 2 timmar.


*** Efter besöket:

Under det första dygnet efter behandlingen så är det viktigt att tvätta ögonbrynstatueringen med ljummet vatten varannan timme. Genom att tvätta ögonbrynen så förhindrar du att det bildas en tjock skorpa. Ju mer skorpa, desto sämre läkning. Vänta minst 7 dagar med att använda smink på det behandlade området.

Undvik till varje pris att klia ögonbrynen efter behandlingen. Du riskerar att klia bort pigment samtidigt som du ökar infektionsrisken.

Skydda tatueringen genom att försiktigt smörja in den med vaselin med vitamin A och E eller vindruvsolja två gånger om dagen.

Undvik träning och andra aktiviteter där du kommer att svettas under den första veckan efter behandlingen. Saltet i din svett ökar infektionsrisken och kan medföra att färgpigmenten läker ljusare än förväntat.

Bada inte bastu eller pool.

Sola inte i solarium på minst en månad. Därefter är det viktigt att fortsätta använda solkräm eftersom UV-strålningen kan bleka tatueringen med upp till 50 %. Undvik direkt solljus.

Cirka 8 veckor efter behandlingen bokar vi ett kostnadsfritt kontrollbesök och utför en korrigering om det behövs. Korrigeringen innebär en återbehandling av blad som kan ha bleknat mer än förväntat. 


www.bokadirekt.se

0